Δευτέρα, 16. Σεπτεμβρίου 2019
διαφήμιση μουσικό κανάλι Ρέθυμνο Κρήτη ραδιοφωνικός σταθμός μουσική λαΙκα κρητικά παραδοσιακά ελληνικά ποπ ραδιόφωνο ράδιο ραδιοσταθμός κρητική μουσική
Όνομα
Μήνυμα
 
 
 
 
You need to upgrade your Flash Player.

 

ακου ζωντανα

Το Μουσικό Κανάλι ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα το 1985, όταν αγοράζοντας πομπούς, από τρανζίστορ 2 - 6 -8-Watt .Έπειτα  με λυχνίεs άπο 20-40 Watt ,δημιουργήσαμε σταδιακά έναν Ερασιτεχνικό σταθμό.

Η χαρά μας ήταν να κάνουμε πρόγραμμα Μαζευόμασταν παρέα και κάναμε εκπομπή, παίζοντας μουσική από κασέτες . Εκείνο τον καιρό όποιος είχε pickup  και δίσκους ήταν πλούσιος και φυσικά τα cd ούτε που τα είχαμε φανταστεί!

Ο σταθμός έχει αλλάξει περίπου 10 κέντρα εκπομπής,  και πολλές συχνότητες στα fm. Πολλές αλλαγές επίσης, έχουν γίνει και στο όνομα του σταθμού, καθώς κι αρκετές συνεργασίες με άλλους  ερασιτεχνικούς σταθμούς.

Ο σταθμός ξεκίνησε με ξένη μουσική disco, house ροκ και reggae.
Στα μέσα του 1988 άλλαξε ριζικά στυλ στην μουσική, παίζοντας ελληνικά λαϊκά, παλιά και σύγχρονα.

Την δεκαετία του ’90 αυξήθηκε η λειτουργία του σταθμού σε ώρες και καθώς το Μουσικό Κανάλι 13 βελτιωνόταν κι ανέβαινε στην εκτίμηση των ακροατών, υπήρχαν πολλοί σταθμοί που έκαναν αναμετάδοση το  Mουσικό κανάλι , το τότε γνωστό Κανάλι 13…….και τούς ευχαριστούμε πολύ!

Περίπου στα μέσα του 2004 ο σταθμός νομιμοποιήθηκε - δεν είμαστε πλέον πειρατικοί! – και φτάσαμε αργά και σταθερά στην σημερινή εικόνα του Μουσικού Καναλιού.

mousiko kanali rethymno
© 2009 Μουσικό Κανάλι 101,3 FM Ρέθυμνο Κρήτης Τηλ & Φαξ: 28310 50353, E-mail: info@mousikokanali13.gr